Bröllop

Musik är ett stort och viktigt inslag under vigseln och på bröllopsdagen. Den gör varje vigsel personlig och minnesvärd för såväl brudparet som gästerna. Livemusik förstärker känslorna och förgyller stämningen på den stora dagen. 

 

Göteborg Brasskvintett är väldigt måna om att leverera både känsla och kvalitet. Därför erbjuder vi en bred repertoar med allt ifrån kända bröllopsmarscher till just er favoritlåt, vare sig det är pop, klassiskt, filmmusik eller jazz. 

 

Vi erbjuder även mingelmusik för att välkomna gäster innan vigseln, eller när gästerna samlas inför festen eller brudskålen. Vi spelar lika bra inomhus som utomhus, och samarbetar gärna med både kyrkomusiker och sångsolister.

Fanfarer

Genom åren har vi spelat på nästintill alla sorters akademiska ceremonier och högtider.
Vi förstår vikten av precision och punktlighet och har  tillsammans många års erfarenhet.

 

Sedan 2008 har vi årligen spelat på Göteborgs Universitets Doktorpromoveringar, Professorsinstallationer och Diplomeringsceremonier. Vi har också anlitats av bland annat Sveriges Lantbruksuniversitet och Linnéuniversitetet.

Vi medverkar självklart även vid invigningar, oavsett om det gäller skepp, broar, sportarenor eller musikfestivaler.

Konserter

Förutom mingel, bröllop och fanfarer, gör vi även egna konsertproduktioner.

Närmast hjärtat just nu ligger vårt kyrkliga konsertprogram där vi tolkar Frälsarkransen och dess pärlor. Varje pärla i Martin Lönnebos Frälsarkrans har fått ett eget musikstycke som kopplar an till dess individuella budskap. Syftet med konserten är att genom Frälsarkransen och den valda musiken få uppleva en stund av meditation och bön, där vi tillsammans får chansen att reflektera över de olika pärlornas betydelse.

Sedan har vi vårt sommarprogram, en härligt somrig konsert med allsång och mys, och eventuellt ett litet musikkryss.

Mingel

Mingelmusik uppskattas av många och sätter en extra guldkant på ditt evenemang. Oavsett event, från bröllop till företagsfest, har vi bakgrundsmusiken som passar.

Vi har en stor repertoar som sträcker sig över flera genrer, från klassiskt till pop och jazz.

Möjligheten finns även att utöka ensemblen med till exempel trumset eller sång då vi har fina samarbeten med många duktiga musiker och sångare.

Workshop

Vi jobbar med barn i alla åldrar och kan vara mycket flexibla i vårat upplägg. Hör av er direkt till oss för vidare information.