Evenemang:
Här kommer du snart kunna se plats, datum och tid för våra kommande spelningar.

Den 31 oktober och den 1 november spelades Frälsarkransen i Tynnered respektive St. Pauli kyrka.

Den 11 oktober medverkade vi vid en stor gudstjänst i Härryda kyrka, tillsammans med både organist, kör och sångsolist.

Den 20:e september hade vi glädjen att spela en konsert i Martin Luther kyrka i Halmstad, med en repertoar som bland annat innefattade såväl Bach som Ted Gärdestad, Lauridsen och Kamen. 

Den 9:e augusti livesände vi vårt Frälsarkransprogram från Falkenberg kyrka i radio. I sommarhettan passade vi även på att både bada och äta glass. Tack till Falkenbergs församling för ett kul sammarbete!

Den 18:e juni framförde vi vårt konsertprogram Frälsarkransen i Varnhems klosterkyrka. Om man missade konserten (eller vill höra den igen) så klickar man på länken nedan:

Inspelning från Varnhem

Lördagen den 13:e juni live-streamade vi från Domkyrkan i Göteborg i samarbete med STIM, och nu finns konserten tillgänglig på Youtube. Programmet är speciellt framtaget för att först och främst stödja levande kompositörer och upphovspersoner så vi spelar musik komponerad av vänner från när och fjärran i en ljuvligt blandad kompott. Mycket nöje!

Du kan nå konserten via länken nedan:

https://youtu.be/Rv6L0bOU7BI

Frälsarkransen i Älvsåker!

Så var årets första frälsarkranskonserter framförda! Vi spelade i Älvsåker kyrka den 1:a mars, och i Valla kyrka den 8:e mars.

Bröllopsfeber på Svenska Mässan!

Helgen den 15:e och 16:e februari kunde man hitta oss på Bröllopsmässan i Göteborg, där vi spelade och inspirerade till brassmusik på den stora dagen!

Stenastiftelsens stipendieutdelning.

Den 14:e januari spelades både mingelmusik och fanfarer vid Stenastiftelsens årliga stipendieutdelning.
Grattis till alla stipendiater!

Frälsarkrans-premiär i Krokstad kyrka!

Den 24:e november spelade vi för första gången upp vårat nya program förankrat i Martin Lönnebos Frälsarkransen. Tack till både publik och anställda för det varma mottagandet och för den fina stund vi fick tillsammans!